מאז שנת 2000, השנה בה הקמנו את המותג CoupleOf, אנחנו עוסקים בעיצוב נעליים עם המון תשוקה ואהבה. שנינו בוגרי המחלקה לצורפות ואביזרי אופנה באקדמיה לאומנות ועיצוב “בצלאל”, שם הכרנו.
את הנעליים הראשונות יצרנו בעצמנו במרתף משפחתי בירושלים לאחר סיום הלימודים. תחום עיצוב הנעליים בארץ היה בוסרי ואנחנו היינו החלוצים שהעירו את התחום, לקחנו סיכון והגשמנו את החלום המשותף – עיצוב וייצור קו נעליים ייחודי חדשני ומרגש.
במהלך השנים נישאנו והבאנו לעולם 4 ילדים. הדיאלוג המשפחתי הוא חלק בלתי נפרד מהיצירה שלנו. בזכות המשפחה הגדולה שלנו אנחנו זוכים לשלב קריירה ומשפחה. בכל שלב בו המעגל המשפחתי שלנו התרחב, נוכחנו לגלות כי הרחבת המעגל המשפחתי מאפשרת צמיחה ומפתחת את היצירה שלנו. מאז שהקמנו את CoupleOf אנחנו בודקים, חוקרים ומרכיבים את מושג הנעל. על פי השקפת עולמנו העיצובית הנעל היא “אריזה” לכף הרגל. תפישה זו של “אריזה” מכתיבה טכניקות ייצור ייחודיות כגון קיפולים, חיתוכים, תיפורים, חיתוכים של העור המתכתבות עם עולם הסנדלרות המסורתית. כל פריטי CoupleOf נעשות בעבודת יד מקומית, כאן בישראל.
המותג coupleof בראשו עומדים הזוג שלי ואילון סתת- קומבור הוא מפעל חיים פורץ דרך בתחום עיצוב ועשיית נעליים בארץ ובחו”ל.
במשך שנים וכנגד כל הסיכויים, הקימו הזוג תעשיית עיצוב נעליים משולחן השרטוט דרך עיצוב ויצור עצמי ועד חשיפה מקומית ובין לאומית יוקרתית. בעבודתם ניכרת תעוזה מחשבתית, המובילה להגדרה מחודשת ורעננה של מושג הנעל, ועיצובה באמצעות יצירת ‘מבנים’ גמישים חדשניים הנדמים לבניינים אדריכליים מקוריים.
היוצרים מצליחים לגשר בין עיצוב קונקרטי פונקציונאלי לבין קונספט המתרחק מאופנות חולפות. עבודת העיצוב שלהם מתאפיינת בדמיון ויצירתיות תוך כדי בדיקה של חומרים אלטרנטיביים ובחינה מחודשת של הקו העדין בין עיצוב, אמנות ופונקציה. כל אלה מעשירים את תחום הנעלת העילית ונותנים לו אופי שונה, מיוחד ומרתק״.
שלכם באהבה,
אילון ושלי, ה-couple של coupleof